Servicii Funerare Pantelimon

Servicii Funerare Pantelimon

INMORMANTARE GRATUITA IN BAZA TALONULUI DE PENSIE

In clipe de mare tristete, firma noastra va sta alaturi pentru a va ajuta cu toate demersurile necesare. Va oferim cu seriozitate servicii funerare de calitate, totul pentru a va putea exprima cat mai respectuos compasiunea si dragostea fata de persoana pierduta!

Iata ce servicii funerare va punem la dispozitie, in ordinea in care trebuiesc indeplinite: constatare deces, toaletare decedat, imbalsamare, inchiriere catafalc, acte necesare declarare deces, manipulare decedat / sicriu, ajutor inmormantare, transport funerar, aranjamente florale, cos biserica, organizari parastase, locuri de veci, practica cimiteriala, monumente, pietre funerare, fotoceramica, incinerare.

SERVICII FUNERARE PANTELIMON

Servicii funerare Pantelimon – In conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate, Agentia Funerara Benefic se ocupa pana in cel mai mic detaliu de intregul proces de inmormantare in cadrul pachetului de servicii funerare bucuresti, care consta in:

Intocmirea tuturor documentelor necesare pentru inhumare (certificat constatator deces, certificat de imbalsamare etc)

Pregatirea decedatului (spalare, toaletare, barbierit, cosmetizare si imbracare)

Imbalsamarea decedatului

Pregatirea sicriului (imbracare, tapitare, scriere pe cruce)

Eliberarea de la Primarie a certificatului propriu-zis de deces, adeverintei de inhumare si autorizatiei de la Sanepid pentru depunerea decedatului la capela

Transport funerar

Pregatirea cortegiului funerar, asigurand la cerere si masini speciale pentru transportul persoanelor participante la procesiunea funerara

Aranjamente florale (jerbe, coroane, buchete din flori naturale din floraria proprie)

Asigurarea capelei si a bisericii

Locuri de veci pe 7 ani cu posibilitate de cumparare pe veci

Servicii Funerare Complete
Servicii Funerare Pantelimon
Servicii Funerare Pantelimon

SERVICII FUNERARE COMPLETE

O inmormantare fara aranjamente florale este aproape de neimaginat. Cu ajutorul florilor, familia si apropiatii persoanei trecute in nefiinta aduc un tribut, un ultim omagiu acesteia, iar ceilalti isi exprima cel mai bine regretul cu privire la acest eveniment tragic, aducand totodata mangaiere si alinare membrilor familiei indoliate.

Pentru ca suntem constienti de semnificatia, si totodata importanta florilor in cadrul unei inmormantari, va stam la dispozitie pentru realizarea unor aranjamente florale cu adevarat deosebite, care vor incanta privirile intr-un context atat de trist, si vor exprima fidel sentimentul de regret pe care il simtiti in astfel de momente.

Aranjamente florale traditionale: jerbe si coroane

Jerbe si coroane funerare

Cele mai populare aranjamente florale pentru inmormantare sunt jerbele si coroanele. Pentru realizarea acestora, dispunem de personal cu simt estetic care, impreuna cu dumneavoastra, va da nastere unor aranjamente intr-adevar remarcabile din punct de vedere al aspectului.

In realizarea lor, tinem cont de cerintele, nevoile si nu in ultimul rand, preferintele dumneavoastra in materie de dimensiuni, tipul florilor dorite, paleta cromatica predominanta si alte aspecte asemanatoare.

Aranjamente florale naturale

Aranjamente Funerare Naturale Pantelimon

Desi cei care au trecut in nefiinta nu mai au posibilitatea de a se bucura de frumusetea florilor, suntem de parere ca in cadrul unei inmormantari, aranjamentele trebuie realizate din flori naturale si nu artificiale, care ele insasi te duc cu gandul la moarte.

Prin urmare, indiferent ca este vorba de jerbe, coroane sau buchete, folosim doar flori naturale chiar din floraria pe care o detinem. Realizam diferite combinatii de flori, pe care le aranjam intr-un mod estetic, in scopul obtinerii unor aranjamente florale pe masura.

Fie ca este vorba de accesorii funerare practice, ce constau in obiecte si articole indispensabile in cadrul unei ceremonii de inmormantare, sau accesorii funerare cu rol decorativ, ce reflecta grija si atentia in operatiunea de organizare, va punem la dispozitie o gama completa a acestor tipuri de produse pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Accesorii funerare practice

In categoria accesoriilor funerare practice, sunt incluse urmatoarele produse:

manere pentru sicrie: obiecte elegante a caror montaj este realizat pe partile laterale ale sicriului pentru o manevrare, respectiv transportare mai usoara a acestuia

suruburi pentru sicrie: utilizate in scopul fixarii capacului si a sigilarii sicriului

prosoape si batiste

vesela (farfurii, cani si tacamuri)

lumanari si candele

cruci

Accesorii funerare decorative

Pentru ca totul sa fie organizat pana in cel mai mic detaliu, va propunem accesorii funerare cu rol ornamental, prin intermediul carora va exprimati cel mai bine iubirea pe care ati purtat-o si intotdeauna o veti avea pentru persoana decedata:

crucifixuri pentru sicrie: elemente cu diferite modele si marimi, ce se monteaza pe capacul sicriului pentru decorarea acestuia intr-un mod corespunzator

tapiterii pentru sicrie (respete): materiale de calitate superioara, aplicate pe interiorul sicriului

panglici funerare

aranjamente florale deosebite

Suntem alaturi de dumneavoastra in ceea ce priveste organizarea completa a inmormantarii, iar in acest sens, va oferim o gama variata de accesorii funerare, disponibile la preturi avantajoase.

Prin inmormantarea unei persoane este ingropat doar trupul, nu si amintirea celui sau celei care a facut parte din viata noastra, pentru ca aceasta va ramane vesnic intiparita in memoria noastra, iar astfel si persoana respectiva va trai, in mod simbolic, in continuare. In acest sens, va oferim servicii profesionale de organizare parastase, prin care agentia noastra urmareste sa va faciliteze munca ce presupune punerea la punct a unei astfel de slujbe.

In ce constau serviciile de organizare parastase

Serviciile de organizare parastase includ in primul rand stabilirea meniului ce urmeaza a fi servit cu ocazia acestei slujbe religioase, precum si a cantitatii de mancare necesara a fi preparata in functie de numarul persoanelor participante. Ne ocupam de cumparaturi, gatitul si servirea preparatelor, scapandu-se astfel de aceste griji.

Asiguram coliva si colacii pentru biserica ce urmeaza a fi sfintite si mai apoi impartite. In cazul in care doriti organizarea parastasului in cadrul unui restaurant, va suntem alaturi pentru a gasi cea mai potrivita locatie.

Cand aveti nevoie de serviciile de organizare parastase

Slujba de pomenire a mortilor, prin organizarea de parastase, ne rugam pentru persoana trecuta in nefiinta, pentru odihna vesnica a acesteia si iertarea pacatelor. Este important de stiut ca o astfel de slujba religioasa se organizeaza in anumite perioade ale anului, la intervale de timp bine stabilite conform traditiei crestine:

la 3, 9 si 40 de zile dupa moarte

la 3, 6 si 9 luni

la un an

in fiecare an, pana se indeplinesc 7 ani de la moarte

Agentia noastra ofera serviciile de organizare parastase pentru oricare dintre perioadele amintite, prin intermediul carora va ajuta sa va aratati cel mai bine dragostea si pretuirea fata de persoana decedata.

Incinerarea reprezinta o alternativa a clasicului procedeu de inmormantare, si anume, de ingropare a trupului neinsufletit, prin care acesta din urma este supus unor valori de temperatura extrem de ridicate, pana cand este ars in totalitate si transformat in cenusa. Cenusa rezultata este depozitata mai apoi in urne funerare, pe care familia poate alege sa o pastreze sau sa o imprastie.

Daca ultima dorinta a unei persoane dragi a fost sa fie incinerata, agentia noastra va pune la dispozitie urne funerare pentru pastrarea cenusei acesteia intr-un mod igienic si corespunzator.

Modele de urne funerare

Alegerea unei urne funerare presupune la fel de multa atentie ca si in cazul alegerii unui sicriu deoarece, in ciuda faptului ca nu contine trupul intreg, pastreaza totusi ceea ce a ramas din acesta, cenusa persoanei iubite care merita sa fie tratata cu respect pana la sfarsit, indiferent ca a ales sa fie incinerata sau ingropata.

Pe langa gama variata de sicrie, agentia noastra comercializeaza si urne funerare disponibile cu mai multe modele, pentru ca dumneavoastra sa il alegeti pe cel mai potrivit. Sunt confectionate din materiale de calitate, si au marimi si forme diferite. Modele mai simple sau mai complexe, reprezinta mai mult decat simple recipiente, ci modalitatea ideala prin care puteti avea alaturi persoana decedata pentru mai mult timp, pana va obisnuiti cu gandul trecerii acesteia in nefiinta.

Modelele de urne funerare propuse de catre Agentia Funerara Benefic se remarca prin simplitate, eleganta si bun gust.

      Pentru ca echipa de servicii funerare a Agentiei Funerare Benefic intelege tristetea familiilor indurerare atunci cand pierd pe cineva drag, actionand in conformitate cu dorintele dvs, ne putem ocupa in detaliu de intreg protocolul de inmormantare:

      Mentionam ca in cadrul tuturor serviciilor funerare prestate, Agentia Funerara Benefic respecta traditia si obiceiurile religioase ortodoxe romanesti, cat si pe cele specifice altor religii cu seriozitatea si discretia cuvenita, specifice societatii noastre.

Intocmirea tuturor documentelor necesare pentru inhumare (certificat constatator deces, certificat de imbalsamare etc)

CONSTATAREA DECESULUI (eliberarea unui certificat constatator din care rezulta cauzele mortii)
Punem la dispozitia dvs. un medic care se va deplasa NON STOP la orice adresa in maxim o ora de la anuntarea decesului

IMBALSAMAREA (se efectueaza numai dupa obtinerea certificatului constatator al decesului)
Avem personal calificat si competent pentru acest delicat si dificil act medical pentru care echipa noastra elibereaza certificat de imbalsamare prin care garantam calitatea serviciului prestat

TOALETARE DECEDAT (spalat, imbracat, cosmetizat)
Acest serviciu include spalarea, igienizarea, barbierirea, cosmetizarea, imbracarea sa, asezarea in sicriu a decetatului

INCHIRIEREA CATAFALC
Acesta este un suport sofisticat pe care se aseaza sicriul fie la domiciliu decedatului fie la capela sau biserica. Acesta inlocuieste printr-un design modern traditionalele si iesitele din uz mese sau scaune pe care le foloseam majoritatea oamenilor in trecut

OBTINEREA CERTIFICATULUI DE DECES SI ADEVERINTA DE INHUMARE
Pentru obtinerea certificactului de deces si a adeverintei de inhumare de catre echipa noastra, sunt necesare urmatoarele acte:
– constatarea de deces;
– buletinul de identitate al decedatului;
– certificatul de nastere al decedatului.

AUTORIZATIE DEPUNERE CAPELA SANEPID
Pentru depunerea decedatului la unele capele se solicita o autorizatie de la sanepid care se obtine in baza certificatului de deces + adeverita de inhumare + certificatul de imbalsamare

AUTORIZATIA DE TRANSPORT INTR-O ALTA LOCALITATE
Acte necesare: certificatul de deces + adeverita de inhumare + certificatul de imbalsamare

AVIZ PROCURATURA
Se solicita de catre primarie in vederea eliberarii certificatului de deces in cateva cazuri:
– declararea tardiva a decesului (adica la mai mult de 72 de ore de la survenirea acestuia sau in cazuri de moarte suspecta (accidente, crime, traume, fracturi, violente, etc.)

MANIPULARE DECEDAT – SICRIU
Consta in deplasarea sicriului cu decedatul fie de la locuinta acestuia la capela sau la biserica, cimitir, fie de la spital la domiciliu sau capela, cimitir
* Manipularea sicriului este optionala la toata gama de sicrie si pachete funerare

ELIBERAT AJUTOR DE INMORMANTARE
Conform legiilor in viguare, fiecare pensionar beneficiaza de un ajutor de inmormantare in valoare de 4162 lei. Pentru intoccmirea si ridicarea ajutorului de inmormantare, sunt necesare urmatoarele acte:
– certificatul de deces – copie + original
– talonul de pensie – original
– cerere tip
– declaratie pe propria raspundere
– imputernicire

ARANJAMENTE FLORALE
Prin floraria proprie va punem al dispozitie toata gama existenta in domeniu pentru a putea arata aprecierea, compasiunea si regretul fata de persoana decedata. De la cea mai simpla si banala garoafa pana la cele mai sofisticate si exigente aranjamente florale – JERBE, COROANE, BUCHETE, aranjamente pentru capacul sicriului si pentru cortegiul funerar. Puneti-ne la incercare fantezia in domeniul aranjamentelor florale!

ORGANIZARI PARASTASE
De-a lungul timpului am interactionat cu multe locatii unde se pot organiza parastase pentru pomenirea mortilor si slujbe de pomenire.
Totodata va putem asigura stil catering pachete cu pomana pentru parastas care contin pe langa vesela (farfurie, cana, lingura sau furculita) hrana calda si rece la preturi cuprinse intre 50 si 80 lei in functie de complexitate

ASIGURAM LOCURI DE VECI – CU POSIBILITATE DE CUMPARARE
La cererea dvs. va putem asigura o gama variata de oferte in domeniu cu preturi minime pentru 7 ani

PRACTICA CIMITERIALA – BISERICEASCA
Pe langa banalii saci de osemite, va putem asigura si colectarea osemintelor si transhumanta dintr-un cimitir in altul, inhumari si deshumari urne si oseminte, deasemenea va putem oferi serviciul bisericesc de “MAISTRU DE CEREMONIE”, adica personal certificat pentru bunul mers al serviciului religios. Ne ocupam de tot ce tine de logistica si organizare (asezarea persoanelor participante la funerali, aranjarea mesei de la capul mortului cu cele necesare, aranjarea florilor/coroanelor, distribuirea doliului de pus in piept si a batistelor cu lumanare si banut, aranjarea cortigiului funerar etc.)

FOTO CERAMICA – MONUMENTE FUNERARE
Pentru realizarea fotografiilor din ceramica, ne puteti aduce pozele eclor dragi.
La cerere, asiguram si monumente funerare.

INCINERARE
Agentia noastra va pune la dispozitie 2 PACHETE funerare de incinerare, indiferent de pachetul ales noi ne vom ocupa de toate demersurile in vederea incinerarii asigurandu-va sicriul de transport si urna necesara dupa efectuarea incinerarii cat si programarea trasportului, depunerea la capela, plata taxei de incinerare, eventual cu slujba de incinerare.

CANDELABRE DIN FIER FORJAT PENTRU LUMANARI

ASIGURAM PREOT, CAPELA SI BISERICA PRIVATA

Firma de pompe funebre Benefic va vine in ajutor cu servicii funerare complete. Ne pare rau pentru pierderea dumneavoastra si va suntem alaturi.

[elfsight_cookie_consent id=”1″]

NON STOP